فایل word مقاله ارایه روشی نوین برای نگهداری طولانی مدت خرما

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل word مقاله ارایه روشی نوین برای نگهداری طولانی مدت خرما :


محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات:8
نویسنده(ها):
عزیز همایونی راد – دانشگاه علوم پزشکی تبریز, دانشکده تغذیه, گروه علوم و صنایع غذایی
عطا خداویردی وند کشتیبان – دانشگاه علوم پزشکی تبریز, دانشکده تغذیه, گروه علوم و صنایع غذایی
امیر امینی – دانشگاه علوم پزشکی تبریز, دانشکده تغذیه, گروه علوم و صنایع غذایی

چکیده:
رشد چشمگیر تولید خرما در جهان, استفاده هر چه بیشتر از روشهای نگهداری برای افزایش زمان ماندگاری این میوه ارزشمند را به اثباتمیرساند. تا کنون روشهای متعددی برای دستیابی به این هدف مورد استفاده قرار گرفته است که می توان آنها را به دو دسته روشهای حرارتی(فرآوری حرارتی, سردخانه گذاری, انجماد, خشک کردن, مربا و غیره) و روشهای غیر حرارتی (فومیگاسیون, استفاده از ازن, اشعه دهی و بسته بندی) طبقه بندی نمود. در این مقاله به مرور روشهای ذکر شده پرداخته شده است و روش جدیدی برای نگهداری خرما معرفی شده است.

لینک کمکی